ciuperci cu usturoi

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 g ciuperci
  • 4 lingurite de ulei de masline
  • 3 catei de usturoi taiati marunt
  • sare si piper
  • zeama de lamaie
  • 2 linguri de patrunjel proaspat taiat marunt

Mod de preparare

se curata ciupercile .se taie in jumatate cele care sunt mari.se pune intr-o tigaie ulei la incalzit la foc potrivit.se prajesc ciupercile timp de 5 minute in tigaie amestecand continuu .se condimenteaza si se mai lasa la foc potrivit inca 2 minute.apoi se adauga zeama de lamaie

patrunjelul si usturoiul.se mai lasa cateva secunde dupa care se ia de pe foc.pofta buna!

Cozonac cu nuca si migdale

Reteta de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Deliciu ciocolatos si usor de preparat

Descopera reteta simpla de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Un deliciu ciocolatos, cu o textura moale in...

Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie

Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise