Ciuperci cu sos de smântână

Timp pregatire
100 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1kg ciuperci
  • 1ceapă potrivită
  • 1smântână
  • sare
  • piper
  • usturoi
  • pătrunjel
  • 1-2pahare apă

Mod de preparare

Toci ceapa mărunt și o pui la călit cu puțin ulei, tai ciupercuțele cubulețe, nici prea mari, nici prea mici, si le adaugi peste ceapă, adaugi 1-2pahare de apă, lași să scadă, iar după ce s-au pătruns bine, adăugăm smântâna, sarea, piperul și usturoiul, la alegere puteti pune condimentele care vă plac, mai lăsăm să fiarbă puțin și cu smântâna, iar la final adăugăm pătrunjel.

Poftă mare!

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Prajitura Figaro. Reteta usor de preparat, cu blat fraged, gem si bezea cu nuca

Prajitura Figaro - reteta simpla si delicioasa, cu blat fraged, strat de gem acrisor si bezea crocanta cu nuca. O prajitura...

Fasole batuta cu ceapa calita. Reteta simpla si gustoasa

Reteta simpla si gustoasa de fasole batuta cu ceapa calita. Descopera cum sa prepari aceasta mancare traditionala romaneasca,...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise