Ciuperci cu sos de leurda

Se calesc ciupercile spalate.

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 g ciuperci
  • 2 legaturi de leurda
  • 1 ceapa
  • 1 legatura de patrunjel
  • 2 linguri ulei de masline
  • 50 ml vin alb
  • sare
  • piper
  • 2 catei de usturoi
  • 2 linguri smantana cand nu este post

Mod de preparare

Se calesc ciupercile spalate sau curatate (daca e cazul), feliate, in ulei, impreuna cu ceapa si usturoiul tocat marunt; dupa ce a scazut apa din ele, se adauga leurda bine spalata, taiata marunt, patrunjelul de asemenea, iar dupa ce s-a inmuiat verdeata, se adauga vinul; se lasa la fiert pana scade, la final, se condimenteaza, se adauga smantana, iar dupa cateva clocote. se opreste focul si se serveste dupa preferintele fiecaruia.

Pasca traditionala cu branza dulce

Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...

Pesto de leurda – reteta simpla, rapida si delicioasa, explicata pas cu pas

Incearca cea mai simpla si delicioasa reteta de pesto de leurda, explicata pas cu pas! Preparat in doar cateva minute, acest...

Drob de miel – reteta traditionala pas cu pas pentru un preparat autentic si delicios de Paste

Incearca reteta traditionala de drob de miel, perfecta pentru masa de Paste! Preparat cu organe fragede, verdeata proaspata...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise