Ciuperci cu sos de leurda

Se calesc ciupercile spalate.

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 g ciuperci
  • 2 legaturi de leurda
  • 1 ceapa
  • 1 legatura de patrunjel
  • 2 linguri ulei de masline
  • 50 ml vin alb
  • sare
  • piper
  • 2 catei de usturoi
  • 2 linguri smantana cand nu este post

Mod de preparare

Se calesc ciupercile spalate sau curatate (daca e cazul), feliate, in ulei, impreuna cu ceapa si usturoiul tocat marunt; dupa ce a scazut apa din ele, se adauga leurda bine spalata, taiata marunt, patrunjelul de asemenea, iar dupa ce s-a inmuiat verdeata, se adauga vinul; se lasa la fiert pana scade, la final, se condimenteaza, se adauga smantana, iar dupa cateva clocote. se opreste focul si se serveste dupa preferintele fiecaruia.

Pere in aluat umplute cu crema de nuci

Pregatim perele.

Aripioare de pui la cuptor. Reteta simpla, delicioasa si foarte usor de preparat

Prepara aripioare de pui la cuptor cu boia, usturoi, sare si piper. O reteta simpla, delicioasa si foarte usor de facut,...

Chiftelute de pui in sos de rosii cu piure de cartofi. Reteta delicioasa si usor de preparat

Descopera cum sa prepari chiftelute de pui in sos de rosii cu piure de cartofi, o reteta delicioasa si usor de preparat....

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise