Ciuperci cu orez

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • ciuperci 500g
  • unt 100 g
  • orez 200g
  • ceapa o bucata
  • morcov o bucata
  • pastarnac o bucata
  • oase de pui 1 kg
  • piper macinat
  • un varf de cutit si piper boabe
  • sare dupa gust

Mod de preparare

Oasele se oparesc, se curata bine si se pun la fiert impreuna cu zarzavatul spalat si taiat. Din orez se face un pilaf oriental , alb si gras, cu supa de oase. Ciupercile si ceapa taiate felii se calesc in unt si se sting cu supa de la oase. Cantitatea de pilaf se portioneaza cu o ceasca care se rastoarna pe farfurii calde. La fiecare portie se pune soteu de morcov, iar deasupra cate un bob de piper si se presara piper macinat.

Se consuma numai fierbinte.

Cozonac cu nuca si migdale

Reteta de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Deliciu ciocolatos si usor de preparat

Descopera reteta simpla de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Un deliciu ciocolatos, cu o textura moale in...

Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie

Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise