Ciuperci cu lapte de soia

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • cartofi,
  • 250 g ciuperci,
  • 1 ceapa,
  • 200 ml lapte de soia,
  • 1 lingura ulei masline, sare, piper

Mod de preparare

Cartofii se spala se sterg cu un prosop de bucatarie sau servetele, se pun in coaja in cuptor, pentru 1 ora. Ceapa se toaca marunt. Cand devine translucida se adaua ciupercile taiate felii subtiri, se lasa la calit 10-15 minute. Cand cartofii s-au copt se taie in doua, iar miezul se scoate si se amesteca cu laptele de soia, se amesteca bine pana se obtine o consistenata cremoasa. Pasta de cartofi se adauga in sosul de ciuperci. Se serveste cald.

Cozonac pufos de post in doua culori – reteta usoara pentru un desert gustos

Incearca o reteta usoara de cozonac pufos de post in doua culori, cu aluat simplu si cu cacao. Un desert delicios si aromat,...

Chiftelute de soia in sos de rosii – reteta de post, simpla si delicioasa

Incearca o reteta simpla si delicioasa de chiftelute de soia in sos de rosii, perfecta pentru o masa gustoasa de post. Usor...

Cartofi gratinati la cuptor cu smantana si cascaval – reteta simpla si gustoasa

Incearca reteta simpla de cartofi gratinati la cuptor cu smantana si cascaval. O mancare delicioasa si cremoasa, usor de...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise