Ciuperci cu carne si sos alb

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg.ciuperci champignon
  • 500g.piept de pasare
  • 150g.sunca
  • 250 ml. smantana
  • 100g.unt
  • 1 pahar cu vin alb
  • 4 oua
  • 300ml.lapte
  • 150g. faina alba
  • 150g.costita slaba.

Mod de preparare

-Ciupercile se trag in unt ,dupa ce au fost taiate felii mai grosute.Se adauga pieptul de pasare taiat cuburi,sunca si costita taiate marunt

-Cand s-au calit suficient,se toarna deasupra sosul format din ouale batute bine si amestecate cu faina,laptele si vinul.

-Se da la cuptor pentru 15-20 minute dar nu inainte de a turna deasupra smantana si de a rade putin cascaval.

Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...

Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata

Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...

Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita

Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise