Ciuperci cu carne si sos alb

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg.ciuperci champignon
  • 500g.piept de pasare
  • 150g.sunca
  • 250 ml. smantana
  • 100g.unt
  • 1 pahar cu vin alb
  • 4 oua
  • 300ml.lapte
  • 150g. faina alba
  • 150g.costita slaba.

Mod de preparare

-Ciupercile se trag in unt ,dupa ce au fost taiate felii mai grosute.Se adauga pieptul de pasare taiat cuburi,sunca si costita taiate marunt

-Cand s-au calit suficient,se toarna deasupra sosul format din ouale batute bine si amestecate cu faina,laptele si vinul.

-Se da la cuptor pentru 15-20 minute dar nu inainte de a turna deasupra smantana si de a rade putin cascaval.

Cozonac cu nuca si migdale

Reteta de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Deliciu ciocolatos si usor de preparat

Descopera reteta simpla de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Un deliciu ciocolatos, cu o textura moale in...

Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie

Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise