Ciuperci cu branza de capra

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Ciuperci 1 kg
  • cepa verde 1 legatura
  • unt 100g
  • branza de capra 200 g
  • sare
  • piper
  • lamaie

Mod de preparare

Se curata ciupercile. Se scot piciorusele si se toaca marunt. Se toaca ceapa verde la fel de mic. Intr-o tigaie se pune la incins, se adauga untul si se prajesc piciorusele si ceapa pina se inmoaie. Se adauga sarea si piperul.

Se pun in tava ciupercile si se umplu cu piciorusele si ceapa inmuiata.

Deasupra se aseaza o bucata de braza taita la dimensunea ciupercii.

Se da la cuptor 180 grade 15 min.

Se servesc calde cu sau fara zeama de lamaie.

Cozonac cu nuca si migdale

Reteta de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Deliciu ciocolatos si usor de preparat

Descopera reteta simpla de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Un deliciu ciocolatos, cu o textura moale in...

Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie

Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise