Se spala si se cutata ciupercile, se dau 10-15 minute la fiert in apa clocotita.Apoi se scot se storc de apa,se taie feliutze,se toaca ardeiul ,morcovul si ceapa.
Intr-o tigaie adinca(sau o oala cu coada adinca cca 8-10cm adincime) se pune lingura de margarina si ceapa se lasa putin sa se dinstuiasca in tigaie cu un capac deasupra,peste 5 minute se adauga morcovul si ardeiul se lasa si ele la dinstuit 10 minute apoi adaugam ciupercile si mai lasam 5 minute dupa care condimentam,si mestecam 2 minute bine compozitia sa se imbibe condimentele,si adaugam o cana de apa,lasam sa scada apa.Pana scade apa amestecam faina cu smintina si laptele intrun castronas,sa nu ramina bule. cind apa a scazut bine adaugam compozitia de lapte smantana si faina si 1 linguritza de vegeta si un pic de marar. si le amestecam...la amestecam 5 minute pina se ingroasa si clocoteste de 2 ori,si stingem focul...Va urez pofta buna.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise