Ciuperci champignon la cuptor

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa
Ciuperci champignon la cuptor

Ingrediente

  • 1 kg ciuperci champignon
  • 350 gr muschi de porc afumat
  • 150 gr cascavat
  • 1 ardei rosu
  • 1 legatura ceapa verde
  • sare
  • piper
  • curry ( optional)
  • ulei/unt

Mod de preparare

Se spala ciupercile, se inlatura cozile si se curata primul invelis. Muschiuletul, cascavalul si legumele se taie cubulete si se amesteca toate la un loc, se adauga sarea si piperul dupa gust.

Se umple fiecare ciuperca in parte cu compozitia rezultata, deasupra se presara curry ( cine vrea). Se unge o tava cu ulei sau unt, se asaza ciupercutele si se da la cuptor cca 25-30 minute la 180 grade. :)

Pasca traditionala

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise