Ciulama din bureti de roua

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 g bureti de roua
  • 100 g ceapa
  • 2 linguri pasta de ardei
  • 2 linguri faina
  • 200 ml smantana
  • sare
  • piper
  • 2 linguri ulei de masline
  • patrunjel verde tocat
  • usturoi

Mod de preparare

Buretii se spala bine de tot si se lasa la scurs.Ceapa se curata si se toaca marunt, apoi se pune la calit in putin ulei.

Adaugam buretii , pasta de ardei, sare , piper si 100 ml apa. Lasam sa fiarba acoperit cu capac.

Cind sunt gata se adauga usturoiul presat. Faina se amesteca cu smantana ( se poate subtia cu putin lapte , daca e cazul)si se rastoarna peste bureti, lasand sa dea 2- 3 clocote.

Se stinge apoi focul si se adauga patrunjelul verde tocat. Se poate servi asa cum este sau cu mamaliguta sau pilaf de orez...

Cozonac cu nuca si migdale

Reteta de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Deliciu ciocolatos si usor de preparat

Descopera reteta simpla de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Un deliciu ciocolatos, cu o textura moale in...

Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie

Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise