Spalam carnea, o taiem cubulete mai mari ,o condimentam cu sare si piper si apoi o rumenim bine in ulei incins dupa care o scoatem pe o farfurie.
Intr-o tigaie incinsa topim untul,
adaugam faina si amestecam repede si bine pentru o buna incorporare.
Adaugam laptele putin cate putin .Daca cantitatea de lapte nu este suficienta atunci mai adaugam pana la consistenta unei creme fine.Amestecam bine ( eu folosesc telul) astfel incat sa nu se formeze cocoloase.
Lasam sa dea in cateva clocote apoi adaugam smantana si bucatile de carne si la foc mic mai lasam sa fiarba 10-15 min. amestecand din cand in cand astfel incat sa evitam lipirea.
Potrivim de sare si piper.
Servim acompaniata de mamaliguta!
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise