Carnea de pui se spala si se taie cuburi.Morcovii,ceapa,telina se curata si se cresteaza .Usturoiul se toaca.Carnea se fierbe in apa cu sare ,se spumeaza,se adauga legumele si se mai fierbe in continuare cam vreo 30 minute.Apoi supa se strecoara,iar carnea se mentine la cald.Faina se dizolva in supa racita,se pune in uleiul incalzit impreuna cu usturoiul,se omogenizeaza si condimenteaza dupa gust.Se adauga treptat supa incalzita si se fierbe pe foc mic pana se abtine consistenta de ciulama.Pieptul se acopera cu ciulama .Se serveste fierbinte de preferat cu mamaliguta
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise