Ciulama de pui

Timp pregatire
75 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 piept de pui
  • 1 ceapa
  • 2-3 catei usturoi
  • 2 linguri faina
  • ulei
  • 200 ml smantana
  • ciuperci.

Mod de preparare

Pieptul de pui se taie cubulete,se pune la calit impreuna cu cepa taiata marunt,usturoiul si ciupercile.Se lasa cateva minute si se toarna o cana de apa.Se lasa sa fiarba 15 minute apoi se amesteca bine smantana cu faina sa nu faca cocoloase si se toarna peste carne.Se mai lasa 15 minute la foc mic.

Cozonac cu nuca si migdale

Reteta de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Deliciu ciocolatos si usor de preparat

Descopera reteta simpla de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Un deliciu ciocolatos, cu o textura moale in...

Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie

Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise