Ciulama de ciuperci proaspete

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • un piept de pui dezosat
  • 400 gr ciuperci Champignon
  • 400 gr smantana mai grasa
  • putin unt
  • busuioc
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Pieptul de pui se spala si se taie cubuletze mici. Se topeste putin unt intr-o cratita, si se adauga pieptul de pui. Se lasa sa se caleasca in timp ce se taie ciupercile. Dupa ce carnea s-a rumenit putin, se adauga si ciupercile si se mai lasa la calit impreuna. Apoi se adauga condimentele, urmate de smantana, dar cu grija ca din acest moment sa nu fiarba pentru a nu se branzi.

Se serveste calda, cu mamaliguta sau cu orice doriti dumneavoastra.

Pofta mare!

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...

Drob de pui

O reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat

Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pas

Descopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise