ciulama cu ciuperci

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • ciuperci
  • faina
  • lapte
  • sare
  • margarina
  • sare

Mod de preparare

Ciupercile se inabusa in 100 g de margarina . Faina se dizolva in 300 ml de lapte rece si se adauga 100 g de margarina topita, se fierb si se amesteca continuu.

In sosul format se adauga restul de lapte, ciuperci, sare si se continua fierberea 15-20 minute. Se ia vasul de pe foc, peste compozitie adaugandu-se margarina topita

Pasca traditionala

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise