ciorbita de peste.

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 50 g peste slab obligatoriu (de preferat file dezosat)
  • 1 morcov
  • cateva bucatele zarzavat (partrunjel
  • telina
  • pastarnac)
  • putin ardei
  • putina ceapa
  • 1 rosie
  • cateva picaturi ulei de masline
  • patrunjel verde
  • marar
  • lamaie
  • 500 ml apa.

Mod de preparare

Pestele si zarzavaturile (morcov, telina, patrunjel, pastarnac, ardei) taiate in bucatele mici se pun la fiert la foc mic in toata cantitatea de apa, intr-un vas acoperit pentru a se pastra viataminele si mineralele. De asemenea punem si ceapa pe care o aruncam dupa fierbere.

Cand acestea sunt aproape fierte, adaugam rosia, decojita si taiata cubulete si uleiul de masline. Dupa aproximativ 10-15 minute adaugam verdeata si cateva picaturi de lamaie si stingem focul. Pentru bebelusii mici ingredientele fierte se pun in blender pentru o pasirare mai buna si amestecul se subtiaza cu zeama.

Fetita mea adora aceasta ciorbita. Pofta buna

Turta dulce

Carnati de casa cu boia si usturoi. Reteta traditionala de carnati de porc facuti in casa

Descopera reteta traditionala de carnati de casa cu boia si usturoi, un preparat autentic din carne de porc. Afla pas cu pas...

Faguri cu crema de ciocolata reteta pas cu pas

Descopera cum sa prepari faguri cu crema de ciocolata, pas cu pas. Aceasta rețeta simpla si detaliata te va ghida prin...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise