Ciorbita de legume

Timp pregatire
72 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Morcov - 2
  • Pătrunjel rădăcină - 1
  • Ţelină - 1/2
  • Ardei gras galben - 2
  • Conopidă - 1
  • Gulie - 1
  • Fasole verde - 100 g
  • Ceapă - 1
  • Roşii - 3
  • Cartofi - 2
  • Ulei de floarea soarelui - 50 m

Mod de preparare

Cureţi şi speli legumele şi le tai cubuleţe, conopida o desfaci în bucheţele, iar fasolea o tai bastonaşe. Într-o oală de 4 l, pui apă la fiert cu Delikat Legume după gust.

În ulei căleşti legumele, iar când sunt bine călite, le pui în apa care clocoteşte între timp. Laşi să fiarbă legumele la foc mic, iar când sunt gata, adaugi fideaua şi mai laşi 5 minute, apoi condimentezi, presari verdeaţa şi supa e gata.

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...

Drob de pui

O reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat

Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pas

Descopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise