Ciorbita de fasole verde, vitel si sunculita afumata

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg carnita de vitel
  • 1 kg fasole verde (cea galbena este cea mai gustoasa)
  • 300 gr sunculita afumata - tocata marunt
  • 100 gr ceapa - tocata marunt
  • 2 morcovi- tocati rondele
  • 1 telina - tocata marunt (tulpina
  • nu radacina)
  • 1 lingura faina
  • 4 rosii descojite de pielite si tocate
  • unt sau ulei
  • sare
  • piper
  • boia dulce de ardei
  • vegeta (sau delikat)

Mod de preparare

Intr-o oala, se pune carnea sa fiarba in apa rece, cu putina sare. Se spumeaza si cand este fiarta pe jumatate se adauga fasolea, care in prealabil a fost curatata de moturi spalata si rupta dupa dorinta. Se lasa impreuna sa fiarba la foc domol pana cand atat carnea cat si fasolea s-au fiert si se adauga rantasul.

Se serveste cu smantana presarata cu verdeata proaspat tocata

Reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide. Simplu, gustos si aromat

Descopera o reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide, perfecta pentru orice ocazie. Simplu de preparat, aromat si...

Salata sanatoasa cu piept de pui, ou fiert si legume. Reteta rapida si gustoasa

Incearca reteta noastra de salata sanatoasa cu piept de pui, ou fiert, cascaval si legume proaspete. Perfecta pentru o masa...

Supa chinezeasca de creveti cu taitei

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise