CIORBA TIGANEASCA

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 4 cartofi
  • 1 ceapa
  • 2 morcovi
  • 1 radacina patrunjel
  • 1 pastarnac
  • 200g telina
  • 2 dovlecei mici
  • 1 cutie rosii in bulion
  • patrunjel proaspat
  • sare
  • vegeta
  • ulei

Mod de preparare

Se curata toate legumele, se spala si se taie cubulete. In oala se pun la calit ceapa impreuna cu morcovii si uleiul, bineinteles. Cand sunt morcovii mai moi, se adauga radacina de patrunjel, pastarnacul si telina si se mai lasa aproximativ 3 minute, amestecand sa nu se lipeasca. Se adauga cartofii taiati cuburi mai mari si se adauga apa atat cat este nevoie pentru a arata mancarea a ciorba. Se mai adauga sarea si 2 lingurite de vegeta si se lasa la fiert pana ce toate legumele sunt fierte. Cu 10 minute inainte de a stinge focul se adauga dovleceii si rosiile in bulion maruntite, iar dupa ce se stinge focul se presara patrunjel tocat marunt.

Cozonac cu nuca si migdale

Reteta de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Deliciu ciocolatos si usor de preparat

Descopera reteta simpla de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Un deliciu ciocolatos, cu o textura moale in...

Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie

Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise