Ciorba taraneasca

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • un ciolan afumat
  • o foaie de dafin, boabe de piper, sare
  • 2 cepe
  • 2 cartofi
  • un ardei
  • un morcov
  • o radacina patrunjel
  • o telina mica
  • 50 g boabe de mazare
  • cateva pastai
  • cateva buchetele de conopida
  • 3 rosii
  • un carnat de casa
  • 100 g costita afumata
  • ulei
  • cimbru, partunjel verde
  • smantana

Mod de preparare

Fierbi ciolanul in apa rece, cu o ceapa, boabe de piper, foaie de dafin. Strecori zeama.

Calesti usor ceapa,adaugi costita taiata cuburi si carnatul feli, mai lasi putin sa se rumeneasca.

Radacinoasele le dai pe razatoare, ardeiul il tai cuburi. Adaugi toate legumele in supa strecurata, fierbi. Cand legumele sunt aproape fierte, adaugi carnatul, cu ceapa si costita.Spre final, acresti cu sucul obtinut din rosile date pe razatoare, (strecori). Dai gust cu sare,piper, cimbru. La sfarsit adaugi smantana,presari patrunjel verde.

Supa de ceapa

Se pune untul la topit in care se caleste ceapa taiata cubulete si usturoiul intreg.

Ostropel de pui

Negresa cu ciocolata

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise