Fierbem radacinoasele curatate, spalate si date prin razatoare cu ceapa taiata marunt intr-un litru de apa, pana cand se inmoaie. Adaugam cartofii, curatati, spalati si taiati in cubulete mai mari si mentinem totul la foc mic pana cand cartofii sant fierti (aproximativ 35 de minute) .Turnam zerul fiert separat si strecurat, saram, piperem si mai dam cateva clocote. Presuram sare , piper frunzele de zarzavat verde si sirbusca noastra e gata.POFTA BUNA !!! NOTA : aceasta reteta este specifica zonei Moldovei, zerul se obtine din 2 litri de lapte lasat la prins pentru a prepara branza de vaci.CUGETARE : Imbatranesc invatand mereu cate ceva ( SOLON - filozof grec )
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise