Ciorba rapida de primavara

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2-3 cartofi mai mari
  • o legatura ceapa verde
  • 1 usturoi verde
  • 2-3 gramajoare de loboda sau urzici
  • frunze leustean
  • marar
  • patrunjel
  • un cubulet Knorr de pui
  • 3 linguri smantana ( preferabil de la tarani)
  • sare
  • bors preparat in casa.

Mod de preparare

Se pune apa la fiert intr-o oala cu putina sare,cubul Knorr si cartofii taiati cubulete, se adauga pe parcurs ceapa si usturoiul taiate marunt cu tot cu frunzele verzi . Cand cartofii sunt aproape fierti se adauga frunzele de loboda sau urzici ( se poate pune si una si alta)spalate si taiate fasii de cca un deget, se pune si leusteanul. Se fierbe cca 5-10 minute apoi se adauga smantana si borsul dupa gust se mai da un clocot, se stinge focul si se adauga frunzele de marar si patrunjel tocate marunt. Ciorba este la fel de gustoasa si calda si rece.

Pasca traditionala

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise