Ciorba radauteana

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1 kg pulpe de pui
  • 1 l bors
  • 1-2 radacini de patrunjel
  • 1-2 radacini de pastarnac
  • 2 morcovi
  • telina
  • 2 cartofi
  • 1 ceapa
  • 2 ardei rosii
  • 250 gr smantana
  • 2 oua
  • sare, piper
  • ardei iute

Mod de preparare

Pulpele de pui se curata, se spala si se portioneaza. Se pun la fiert intr-o oala cu apa.Se curata spuma atunci cand aceasta se formeaza, dupa care se adauga zarzavatul alb curatat, spalat si taiat bucati mari. Cand este zarzavatul fiert se scoate si se lasa deoparte iar carnea se desprinde de pe oase,se taie cuburi si se pune inapoi in oala alaturi de morcov si ardeii rosii taiati cubulete mici. Spre sfarsit se adauga borsul fiert aparte si dupa ce dau 2-3 clocote se trag de pe foc.Dupa ce s-a linistit din fiert se \"drege\" ciorba cu 2 oua batute bine impreuna cu smantana amestecandu-se mereu.

Se serveste ornata cu piper, verdeata, si smantana alaturi de ardei iute.

Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...

Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata

Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...

Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita

Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise