Ciorba radauteana

Timp pregatire
70 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 2 morcovi
  • o ceapa
  • o radacina patrunjel
  • o bucata de telina
  • 2 piepturi de pui mari
  • o mana de fidea
  • ulei
  • patrunjel verde tocat
  • 2 galbenusuri
  • jumatate de pahar de smantana
  • 6 catei de usturoi
  • vegeta de pui/sare

Mod de preparare

Punem intr-o oala la fiert morcovul, patrunjelul radacina, telina, ceapa, toti crestati si pieptul de pui taiat fasii subtiri de un deget si lungi de 4 cm aprox ,impreuna cu uleiul. Lasam sa fiarba pana legumele s-au facut.

Le scoatem din ciorba, iar morcovul il taiem felii si il punem inapoi in ciorba.

Punem fideaua la fiert in ciorba, radem usturoiul pe razatoarea mica.

Cand fideaua e gata, amestecam intr-un vas mic, galbenusurile cu smantana peste care punem zeama din ciorba cat sa se incalzeasca. Turnam in ciorba si stingem focul, punem frunzele de patrunjel tocate.

Stiu ca ciorba trebuie acrita normal, dar mie asta nu imi place.

Se serveste cu piper, iar pe langa un ardei iute.

Cozonac cu nuca si migdale

Reteta de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Deliciu ciocolatos si usor de preparat

Descopera reteta simpla de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Un deliciu ciocolatos, cu o textura moale in...

Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie

Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise