In 6 litri de apa se vor pune mai intai ghearele de pui la fiert-acestea vor da consistenta supei. Apoi se adauga pieptii si legumele. Se vor lasa sa fiarba la foc mic, se vor spumui sarguincios asa incat zeama sa fie curata, totul pana cand acestea se vor inmuia. Se va strecura totul, dar se vor pastra doar pieptii de pui; restul se arunca.Carnea se lasa la racit. Intre timp, in zeama in care s-au fiert puiul si legumele se adauga cele 4 linguri de faina desfacute in prealabil cu apa rece. Totul se amesteca pana cand se omogenizeaza si nu mai exista riscul ca faina sa se prinda de fundul oalei.
Separat se incinge un strop de ulei in care se caleste putin un gogosar murat taiat Julienne.Se adauga peste supa, iar apoi se pune pieptul de pui desfacut fasiute. Se vor da intr-un clocot. Intr-un bol se amesteca cele 4 galbenusuri cu smantana si otet apoi se adauga peste ciorba cand focul este stins. Se amesteca si se mai pune usturoi pisat - dupa gust. Este absolut delicioasa, cu mult mai buna decat ciorba de burta.
Pofta buna!
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise