Se pun la fiert legumele curatate si taiate in bucati mari impreuna cu puiul (care trebuie sa aiba obligatoriu piept)si se fierb cam 1ora si 30 de minute(depinde daca este pui de tara sau cumparat,cel de tara fierbe mai grau).Usturoiul il puteti pune fara sal curatati,doar spalat.Separat se bate smantana cu galbenusurile si faina pana se omogenizeaza bine.Dupa ce au fiert legumele si puiul se strecoara si zeama se pune inapoi pe foc mic.Se adauga compozitia de mai sus dar in ploaie si se amesteca continuu si energic sa nu se faca cocoloase.Adaugati sare piper si otet(bors)dupa gust si dak doriti cu de pui dar inainte de a pune sare.Dac doriti mai usturoiat adaugati pasta de usturoi facuta de dumnevoastra nu cumparata.La urma puneti putin tarhon si mai dati un clocot.Pentru a da culoare ciorbei puteti da un morcov crud pe razatoare si il trageti in ulei in tigaie pana se inmoaie dupa cere il adaugati in ciorba.A ceasta ciorba trebuie servita numai cu piept de pui.(Pieptul care lati fiert cu legumele il puneti in ciorba iar celelalteș:legumele si oasele puteti sa faceti alceva dar nu le puneti in ciorba,in ciorba sa fie doar piept si morcovul ras pe razatoare....poate fi inlocuitoare la ciorba de burta....pofta buna
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise