Ciorba greceasca

Timp pregatire
80 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 2 l de apa
  • 600 grame de carne de vaca
  • 1 cepa
  • 1 morcov
  • 1 patrunjel
  • 1 telina mica
  • 2 linguri de orez
  • 1 ou
  • zeama de la o lamaie
  • sare
  • patrunjel verde tocat.

Mod de preparare

Carnea,taiata in bucati se pune la fiert cu apa rece.

Dupa primele clocotese i-a spuma si se adauga ceapa si zarzavaturile intregi,curatate si spalate.Dupa ce afiert zarzavatul se scoate,si se adauga orezul spalat.Cand orezul afiert,ciorba se potriveste de sare,apoi se trage oala de pe foc,si se drege cu oul batut,si zeama de lamaie.Cand se serveste se pune patrunjelul verde tocat marunt.

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...

Drob de pui

O reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat

Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pas

Descopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise