ciorba din legume

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • supa de oase, cartofi, ceapa, morcovi, ardei gras, radacina de telina si pastarnac, patrunjel, dovlecei, fasole, mazare, varza, rosii,
  • ulei, bors, patrunjel verde si leustean verde, sare

Mod de preparare

Morcovii, radacina de telina, patrunjelul , pastarnacul, ceapa si ardeii se inabusa in ulei cu 200 ml de supa.Se adauga in supa de oase impreuna cu cartofii, varza si dovleceii. Cand legumele sunt fierte , se adauga mazarea verde, fasolea verde, rosiile, pasta de tomate, borsul si sarea. Dupa cca 5 minute de fierbere, se adauga leusteanul verde.

Pasca traditionala

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise