Ciorba din Ardeal cu carne de porc si tarhon

Timp pregatire
70 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500-600 g carne de porc afumata,
  • 2 morcovi,
  • 1 radacina patrunjel,
  • 1 lingura tarhon in otet,
  • 1 ceapa,
  • 2 linguri orez,
  • 2-3 linguri smantana,
  • 1 galbenus de ou,
  • 1 legatura patrunjel verde,
  • otet,
  • sare.

Mod de preparare

Se pune carnea si cu ceapa taiata in bucati marunte la fiert, in 2 litri apa. Cand este aproape fiarta carnea, adaugam zarzavatul taiat( morcovii si patrunjelul cubulete, ceapa marunt). Se adauga orezul curatat si spalat. Dupa ce orezul este fiert se adauga otet si sare dupa gust, mai lasam ciorba pe foc un minut, stingem focul, adaugam tarhonul maruntit. Separat, se amesteca galbenusul de ou, cu smantana, apoi, se toarna peste ciorba fierbinte si se presara verdeata tocata.

Reteta de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Desert simplu, usor si delicios

Descopera o reteta simpla de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Un desert moale, aromat, fara lactate, perfect...

Cartofi wedges. Reteta simpla si rapida de cartofi la cuptor

Incearca aceasta rețeta simpla si rapida de cartofi wedges la cuptor. Crocanți la exterior si moi la interior, acesti...

Sarmale de post cu ciuperci și orez

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise