ciorba de varza cu afumatura

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • cartofi
  • ciuperci
  • varza
  • pipet afumat
  • supa de carne
  • sare
  • smantana
  • sare

Mod de preparare

Pieptul afumat si varza se pun la fiert in supa de carne. Cand sunt aproape fierte , se adauga ciupercile si cartofii. Se sareaza si se pipereaza. Se lasa sa fiarba la foc potrivit pana se inmoaie cartofii. La sfarsit se adauga smantana.

Pasca traditionala

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise