Ciorba de varza cu afumatura

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 morcov
  • 1 varza
  • 1 gogosar
  • 1/2 ardei gras
  • 2 linguri pasta rosie de ardei
  • 1 ceapa
  • 150 g carnat afumat
  • iaurt(smantana)
  • marar verde
  • sare
  • piper
  • 2 linguri ulei

Mod de preparare

Se curata morcovul si se taie rondele. Varza se taie fideluta. Ceapa se curata si se lasa intreaga( dupa fierbere se arunca).Gogosarul si ardeiul se taie felii subtiri.

Morcovul , carnatul taiat rondele( poate fi si alt fel de afumatura) si gogosarul se calesc in putin ulei pina acesta capata culoarea portocalie.

Intr-o oala se pune apa si adaugam morcovul si gogosarul calit, varza, ardeiul gras si pasta rosie de ardei, ceapa, sarea si piperul.

Lasam sa fiarba pina ce toate legumele sunt fierte bine.

La sfarsit adaugam mararul taiat marunt si iaurtul( smantana)

Pofta mare !

Pasca traditionala

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise