Ciorba de urzici

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • • 1kg urzici
  • • un cartof
  • • o ceapa
  • • un ardei verde
  • • un morcovi
  • • o lingura de orez
  • • 2 linguri de pasta de tomate
  • • ½ l bors
  • • 50g smantana
  • • sare

Mod de preparare

Legumele se spala bine si se taie cubulete si se pun la fiert. Urzicile se curate bine si se spala, apoi se pun la fiert separate. Cand incep sa fiarba se strecoara si se taie marunt.

Dupa ce s-au tocat urzicile se adauga peste legumele care fierb, apoi se adauga orezul.

Se lasa sa fiarba circa 10 min dupa care se adauga borsul, sarea si pasta de tomate.

Se fierbe bine si se serveste cu smantana.

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Prajitura Figaro. Reteta usor de preparat, cu blat fraged, gem si bezea cu nuca

Prajitura Figaro - reteta simpla si delicioasa, cu blat fraged, strat de gem acrisor si bezea crocanta cu nuca. O prajitura...

Fasole batuta cu ceapa calita. Reteta simpla si gustoasa

Reteta simpla si gustoasa de fasole batuta cu ceapa calita. Descopera cum sa prepari aceasta mancare traditionala romaneasca,...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise