Ciorba de tarhon

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • un os afumat,
  • o manuta de orez,
  • tarhon,
  • un ou,
  • 2 linguri de faina,
  • o canuta de lapte

Mod de preparare

Se pune osul la fiert in apa rece, cand este gata se pune tarhon si orezul. Separat, se freaca oul cu cele 2 linguri de faina si se toarna peste ele o canuta de lapte. Se toarna aceasta compozitie in ciorba, cand toate ingrediantele sunt fierte, lasand inca 10 min sa clocoteasca. Se serveste cu ardei iute.

Pofta buna!

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...

Drob de pui

O reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat

Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pas

Descopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise