Incearca o rețeta traditionala si foarte simpla pentru ciorba de stevie, o optiune sanatoasa si reconfortanta pentru un pranz sau o cina. Aceasta rețeta autentica este plina de arome delicioase si este usor de preparat, oferindu-ti o experienta culinara autentica si hranitoare. Bucura-te de savoarea unei ciorbe clasice, gata in cațiva pasi simpli!
Reteta de ciorba de stevie am invatat s-o prepar de la bunica. Este o ciorba simpla, delicioasa si foarte usor de preparat. Se poate face si cu urzici, loboda, salata sau spanac.
Intai de toate am spalat bine stevia in cateva ape, am oparit-o scurt si am lasat-o la scurs. Dupa ce s-a mai racit, am tocat-o marunt.
Intr-o oala am incalzit uleiul si am calit usor ceapa, morcovul, ardeiul, telina, radacina de patrunjel, cea de pastarnac, toate tocate. Cand s-au inmuiat usor, am adaugat orezul, stevia tocata, sare dupa gust si apa. Am lasat la fiert, la foc mic, in jur de 10-15 minute, pana s-a umflat orezul.
Apoi am pus sucul de rosii si rosiile cuburi, cu tot cu suc. Am mai lasat sa dea un clocot si am acrit cu borsul incalzit. Am potrivit de sare si am stins focul, apoi am pus leusteanul tocat.
A iesit o ciorba de stevie foarte gustoasa, care s-a mancat pana la ultima lingura.
Si reteta de mancare de stevie este minunata, iar de sarmalele in foi de stevie am numai cuvinte de lauda.
De incercat este si supa de stevie cu smantana, absolut delicioasa. Pofta buna!
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise