Se toaca legumele si ardeiul, se taie cartofii cubulete si rosiile felii. Se prajeste 2-3 minute ceapa taiata marunt in uleiul de masline. Se adauga morcovul si albitura si se rumenesc 2-3 minute. Se adauga 3 litri apa, se sareaza, se fierbe 10 minute. Se adauga cartofii, rosiile, ardeiul si pestele. Daca mai este nevoie, se completeaza cu apa. Cand au fiert cartofii se ia de pe foc, se adauga patrunjelul maruntit, se acopera cu capac si se lasa 10 minute. Dupa ce se pune in farfurie, se stoarce deasupra 1/2 lamaie, dupa gust.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise