Ciorba de sfecla

Timp pregatire
300 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 sfecle rosii
  • un morcov
  • o radacina patrunjel
  • o radacina pastarnac
  • o radacina patrunjel
  • o ceapa
  • 2 linguri otet
  • 1/2 kg coasta afumata(numai daca se doreste)
  • 4 linguri ulei
  • smantana
  • patrunjel verde
  • sare, piper, dafin

Mod de preparare

Se fierbe coasta afumata(bine spalata si desarata) cu legume, foi de dafin piper.

Sfecla se curata de coaja, se fierbe in apa cu putina sare ulei si 2 linguri otet.

Dupa ce este fiarta, se da pe razatoarea mare. Se strecoara zeama de la coasta afumata,se dau pe razatoare toate legumele, se incorporeaza :legumele, supa si zeama de la sfecla. Se serveste cu bucati de carne afumata, patrunjel verde,dreasa cu smantana. Se poate acri cu lamaie sau cu bors de putina.Este foarte gustoasa.

Se poate face de post fara a folosi carne afumata

Reteta de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Desert simplu, usor si delicios

Descopera o reteta simpla de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Un desert moale, aromat, fara lactate, perfect...

Cartofi wedges. Reteta simpla si rapida de cartofi la cuptor

Incearca aceasta rețeta simpla si rapida de cartofi wedges la cuptor. Crocanți la exterior si moi la interior, acesti...

Sarmale de post cu ciuperci și orez

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise