Salata se desface si se spala frunza cu frunza, sub jet de apa.
Salata se desface si se spala frunza cu frunza, sub jet de apa, pentru a indeparta toate urmele de pamant. Se scurge si se taie in fasii.
Prajim slanina taiata in cubulete pentru a lasa untura.
Adaugam in acesta grasime faina, amestecam repede si adaugam imediat salata si amestecam.
Sa nu vi se para ca va fi plina oala de frunze, pentru ca scade cand incepe sa se incalzeasca. Adaugam apa si o lingurita de sare si lasam sa fiarba 10 min.
In acest timp, pregatim omleta. Batem ouale intr-un bol, cu un praf de sare, se pun la prajit in tigaia incinsa. Scoatem omleta pe o farfurie, o lasam sa se racoreasca si o taiem in fasii subtiri ca pe niste taietei.
Cand salata a fiert, adaugam usturoiul tocat marunt si mai dam un clocot.
Turnam laptele acru in ciorba fierbinte. Adaugam si mararul tocat si bucatile de omleta.
La servire, mai putem adauga si smantana pentru a avea o ciorba si mai bogata la gust si mai consistenta.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise