1 Intr-o cratita mare sau o oala, se pun 4 cani de apa, carnea de pui, morcovii. ceapa, usturoiul zdrobit, ghimbirul, ardeiul Cayenne si sarea; se dau in clocot la foc mare. Cand fierb se face focul mic; se acopera partial si se fierb 25 de minute.
2 Intre timp se incalzeste in prealabil gratarul. Se pun bucatile de ardei cu pielita in sus pe gratar si se frig la 15 cm de flacara timp de 6 minute sau pana csnd pielita este bine arsa. Dupa ce se racesc suficient, ardeii se curata de pielita si se pun intr-un robot de bucatarie impreuna cu semintele de dovleac, uleiul din seminte de in si catelul intreg de usturoi; se amesteca pana cand se fac piure.
3 Se adauga pastele orzo in ciorba si se fierb, fara capac, 5 minute. Se adauga varza creata si se mai fierb 5 minute sau pana cand varza si pastele sunt
fragede.
4 Ciorba se serveste cu piure de ardei copt.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise