Ciorba de pui olteneasca cu zdrente de ou

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 litri apa
  • 2 pulpe pui ( sau orice alta carnita de pui)
  • 2 morcovi mari
  • 1 pastarnac
  • 1 patrunjel
  • 1/2 telina
  • 1 ceapa
  • 1 cartof
  • rosii in bulion
  • 1 ou
  • 1 legatura patrunjel verde
  • fidea
  • sare

Mod de preparare

Se pune apa la fiert si cand a clocotit se adauga carnea. Dupa aceea, se toaca legumele cubulete sau se dau pe razatoare si se adauga si ele la fiert. Cand carnea si legumele sunt aproape fierte, se adauga rosiile in bulion tocate marunt si sucul de rosii. Cand totul este fiert, se adauga fideaua, se potriveste de sare , iar dupa ce fideaua a fiert, se opreste focul.

Se zbate oul cu furculita si se adauga in ciorbita, se pune si patrunjelul tocat fin si se acopra cu capacul. Se serveste cu ardei murat.

Cozonac cu nuca si migdale

Reteta de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Deliciu ciocolatos si usor de preparat

Descopera reteta simpla de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Un deliciu ciocolatos, cu o textura moale in...

Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie

Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise