se pune carnea de pui la fiert in apa cu putina sare si dupa ce da in clocot se ia spuma.Prima apa o puteti arunca sau pastra.Apoi mai lasati puiul sa mai clocoteasca o data si apoi adaugati cartoful taiat cubulete. In timp ce fierbe taiati in cubulete sau dati prin razatoare,legumele adica: morcovii, rosiile, ardeiul, ceapa apoi lasati nin nou sa dea in colocot.Si in cazul in care vreti si taitei, pe acestia ii adaugati odata cu legumele. In acest timp fierbeti borsul si adaugati-l, gustand. Inainte sa opriti focul bateti un ou si puneti-l in ciorba in timp ce amestecati la suprafata cu o furculita pentru a face zdrente, iar pe celelalte 4 (daca doriti)le spargeti fara a strica galbenusul si le dati drumul in ciorba (sunt grozave). Ultimul pas este sa puneti dupa gust sare, piper, busuioc, marar, patrunjel. Ciorba este gata si o puteti servi cu smantana.
Pofta Mare!
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise