ciorba de pui alagrec

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 500g piept pui
  • 2morcovi mari
  • 1telina mica
  • 3ardei colorati
  • 3-4 cepe
  • 100g orez
  • sare
  • delicat 1kg smintina
  • 7galbenusuri ou
  • zeama de lamaie dupa gust.

Mod de preparare

Spalam puiul il pnem la fiert in apa rece cand da in clocot luom spuma si lasamsa fiarba la foc mic.

Cand este carnea fiarta o scoatem intr-un vas,in alt vas punem ulei si calm morcovul ,telina,ardeiulcolorat,si ceapa .Turnam zeama de la carne peste legume si lasam sa fiarba,cand sunt pe jumatate fierte punem orezul spalat,sare ,delicat ,cand au fiert legumele si orezul acrim ciorba cu zeama de lamaie.Smantana o punem intr-un vas,apoi punem galbenusurile amestecam bine cu telul adaugam peste smantana cate un polonic de ciorba iar amestecam(5polonice)apoi turnam peste ciorba amestecand mereu lasam sa dea in clocot si-o oprim ,servim cu marar.

pofta buna!

Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...

Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata

Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...

Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita

Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise