Ciorba de pui

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1 1/2 l de apa, 1 l de bors, un pui mijlociu, zarzavat de supa, verdeata, cozi de ceapa verde, doua rosii, un morcov, o radacina de patrunjel,
  • o ceapa, trei linguri de orez, un galbenus, doua linguri de smintina, sare.

Mod de preparare

Intr-o oala cu apa se pune la fiert un morcov, o radacina de patrunjel si o ceapa taiata marunt. Cind zarzavatul incepe sa fiarba, se pune puiul taiat in bucati, precum si labele, capul, pipota si ficatul. Se pune sare. Se ia spuma. Se adauga orezul ales si spalat, borsul fiert separat si strecurat, cozile de ceapa verde, marar si patrunjel taiat fin si rosiile taiate bucati si fara seminte. Inainte de a se servi se drege in castron cu un galbenus si cu doua linguri de smintina.

Cozonac cu nuca si migdale

Reteta de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Deliciu ciocolatos si usor de preparat

Descopera reteta simpla de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Un deliciu ciocolatos, cu o textura moale in...

Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie

Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise