Se pune la foc o oala cu apa,cand fierbe se pune carnea taiata bucatele potrivite(eu folosesc spatele si aripioarele la ciorbe),se spumuieste bine,se adauga ceapa,morcovul si radacina de patrunjel taiate marunt,putina sare si vegeta (eu mai pun cate un cubulet de concentrat de legume si mai folosesc pasta de ardei pusa la borcan cu sare si atunci nu mai adaug decat daca mai este nevoie sare ).Se curata cartofii,se taie cubulete,se adauga in ciorba cand este aproape fiert zarzavatul cu carnea.Se mai lasa sa fiarba cartofii,se adauga pasta de tomate se mai dau 2-3 clocote (eu pun si doua cubulete smantana si patrunjel de la Knorr si o mai las pe foc pana se dizolva).Se adauga patrunjelul verde tocat.Dupa preferinte se poate drege cu galbenus de ou si smantana.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise