Oasele de porc se tin in apa rece,se oparesc,se spala si se pun la fiert la foc mic.
Tocam telina,patrunjelul,pastarnacul,morcovul si le adaugam la carne.Cat fierb tocam celelalte legume sa le avem tocate,si adaugam ardeiul tocat,ceapa,mai spre sfarsit adaugam rosiile la robot,cartofii,conopida .
Cand este aproape gata punem zeama de varza pe care am fiert-o inainte,taiteii,sarea si dupa ce am oprit focul punem leusteanul si telina.Punem capacul si lasam sa se intrepatrunda gusturile si mirosurile.
Este o ciorba extraordinar de gustoasa,are tot ce-i trebuie.
Va urez:Pofta buna!
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise