Ciorba de porc cu taitei de casa

Timp pregatire
195 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 10 oase de porc(sir spinare +coaste)
  • 1/2 telina
  • 1 patrunjel
  • 1 pastarnac
  • 2 morcovi
  • 1 1/2 ardei gras(de la congelator jumatate verde jumatate rosu)
  • 1 ceapa
  • 3 cartofi
  • 4 rosii de la congelator(bagate la robot)
  • cateva buchetele conopida(de la congelator)
  • taitei de casa facuti la robot(cu forma de taitei)
  • leustean verde+telina de la congelator
  • 1 kg.zeama de varza
  • 2 linguri sare.

Mod de preparare

Oasele de porc se tin in apa rece,se oparesc,se spala si se pun la fiert la foc mic.

Tocam telina,patrunjelul,pastarnacul,morcovul si le adaugam la carne.Cat fierb tocam celelalte legume sa le avem tocate,si adaugam ardeiul tocat,ceapa,mai spre sfarsit adaugam rosiile la robot,cartofii,conopida .

Cand este aproape gata punem zeama de varza pe care am fiert-o inainte,taiteii,sarea si dupa ce am oprit focul punem leusteanul si telina.Punem capacul si lasam sa se intrepatrunda gusturile si mirosurile.

Este o ciorba extraordinar de gustoasa,are tot ce-i trebuie.

Va urez:Pofta buna!

Reteta de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Desert simplu, usor si delicios

Descopera o reteta simpla de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Un desert moale, aromat, fara lactate, perfect...

Cartofi wedges. Reteta simpla si rapida de cartofi la cuptor

Incearca aceasta rețeta simpla si rapida de cartofi wedges la cuptor. Crocanți la exterior si moi la interior, acesti...

Sarmale de post cu ciuperci și orez

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise