Ciorba de peste

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • peste 0.7kg
  • - 1 ceapa
  • - ardei gras 2 buc.
  • - rosii decojite 0.5kg
  • - bors 1l
  • - de leustean 1 legatura
  • - lamaie 1 buc.

Mod de preparare

Se curata pestele de solzi, branhii etc., se taie bucatele, se spala cu apa rece si se pune la scurs. Se pun la fiert ceapa tocata marunt si ardeiul gras feliat, apoi se adauga rosiile si sarea. Adaugati borsul si peste si lasati sa mai fiarba 20 de min. Se ia de pe foc, se potriveste de sare si acreala, se adauga leusteanul si este gata !

Reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide. Simplu, gustos si aromat

Descopera o reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide, perfecta pentru orice ocazie. Simplu de preparat, aromat si...

Salata sanatoasa cu piept de pui, ou fiert si legume. Reteta rapida si gustoasa

Incearca reteta noastra de salata sanatoasa cu piept de pui, ou fiert, cascaval si legume proaspete. Perfecta pentru o masa...

Supa chinezeasca de creveti cu taitei

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise