Ciorba de peste

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 cap de crap
  • 1 morcov
  • 1 ceapa
  • 2 ardei
  • patrunjel verde
  • 3 ling otet
  • 1 ou
  • sare

Mod de preparare

Se curata ceapa, morcovul si ardeii, se toaca marunt si se pun la fiert intr-o cratita. Cand aproape sunt gata se pune si capul de peste si se lasa sa fiarba inca 10 minute la foc mic. Adaugam cele 3 linguri de otet si aparte batem oul pe care il amestecam cu cateva linguri din ciorba, apoi il adaugam peste. Punem patrunjelul verde si sare dupa gust.

Turta dulce

Carnati de casa cu boia si usturoi. Reteta traditionala de carnati de porc facuti in casa

Descopera reteta traditionala de carnati de casa cu boia si usturoi, un preparat autentic din carne de porc. Afla pas cu pas...

Faguri cu crema de ciocolata reteta pas cu pas

Descopera cum sa prepari faguri cu crema de ciocolata, pas cu pas. Aceasta rețeta simpla si detaliata te va ghida prin...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise