Ciorba de perisoare

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 250 gr carne tocata
  • 1 mana de orez
  • jumate de pahar faina de grau
  • 1 ceapa
  • piper negru, roşu
  • sare dupa gust
  • 2 linguri de bulion
  • 1 lamaie

Mod de preparare

Se ia carnea tocata, se pune ceapa, se pune orezul si condimentele, se framanta. Apoi, se fac chiiftelute mici si se dau prin faina (se fac mici pentru ca atunci cand fierb se maresc). Intr-o oala se pune sa fiarba apa cu bulion (daca aveti in casa zeama de carne pachetele puteti sa adaugati), adaugati zeama de lamaie. Dupa aceea, adaugati chiftelutele, amestecati incet sa nu se lipeasca dupa ce fierb, inainte de a lua de pe foc puteti adauga partunjel proaspat taiat marunt. Pofta buna!

Cozonac pufos de post in doua culori – reteta usoara pentru un desert gustos

Incearca o reteta usoara de cozonac pufos de post in doua culori, cu aluat simplu si cu cacao. Un desert delicios si aromat,...

Chiftelute de soia in sos de rosii – reteta de post, simpla si delicioasa

Incearca o reteta simpla si delicioasa de chiftelute de soia in sos de rosii, perfecta pentru o masa gustoasa de post. Usor...

Cartofi gratinati la cuptor cu smantana si cascaval – reteta simpla si gustoasa

Incearca reteta simpla de cartofi gratinati la cuptor cu smantana si cascaval. O mancare delicioasa si cremoasa, usor de...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise