Se amesteca carnea tocata bine cu orezul spalat si scurs de apa, galbenusul se va amesteca cu smantana, patrunjel taiat marunt, sare, piper si paprika dulce.
Cu maimile umede formam mici bilute rotunde din compozitia de carne.
Dupa ce spalam bine legumele, le taiem cubulete, apoi adaugam apasi lasam sa fiarba.
Dupa ce a dat in cateva clocote, punem si perisoarele si mai lasam la fiert 20 minute, dupa care adaugam si rosia cojita si taiata cuburi mici.
Dupa 5 minute oprim focul si adaugam verdeata.
Galbenusurile le punem intr-un bol impreuna cu smantana si amestecam bine.
Peste aceasta compozitie turnam foarte usor 2 polonice de ciorba fierbinte si amestecam.
Acrim cu bors sau zeama de lamaie, dupa gust.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise