Tocam ceapa, morcovii, ardeii, telina si radacina de patrunjel si le fierbem intr-o oala cu apa de cca 4 litri.
Pregatim compozitia pentru perisore amestecand ingredientele mentinate si formam perisoarele pe care le dam prin faina.
Dupa ce legumele au fiert aproximativ 15 min, adaugam perisoarele una cate una. Le lasam sa fiarba cca 1 ora si verificam daca orezul si carnea din perisoare sunt fierte. E momentul sa adaugam orezul si dovlecelul taiat cubulete. Dupa 10 minute adaugam si rosiile decojite si taiate cubulete.
Mai lasam ciorba inca 10 minute si adaugam borsul si lasam sa dea in clocot. Stigem focul si aromam ciorba cu frunze de patrunjel si leustean proaspat.
Pofta buna!
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise