Ciorba de perisoare

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pt. perisoare: 800 g carne tocata, 1 cescuta de cafea cu orez, 1 ou crud, piper, sare, boia, 1 lingura faina alba, vegeta dupa gustul fiecaruia.
  • Pt ciorba: 2 cepe mai mici, 4-5 morcovi, 2-3 patrunjei radacina, o cescuta cafea cu orez, 1 legatura frunze de patrunjel, 250- 300 ml bulion, optional smantana.

Mod de preparare

Iotro oala de 4 litri, punem la fiert zarzavatul curatat, spalat, taiat cubulete. Intre timp pregatim perisoarele din ingredientele de mai sus, foarte bine omogenizate. Cu mana umezita formam perisoare de marimea unei nuci, pe care le punem la fiert in oala cu zarzavat. Adaugam orezul spalt si scurs de apa. Dupa aproximativ 20-25 minute, adaugam bulionul, potrivim de sare si stingem focul. Acum adaugam patrunjelul verde taiat marunt. La servire, cine doreste poate sa consume smantana si ardei iute.

Cozonac cu nuca si migdale

Reteta de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Deliciu ciocolatos si usor de preparat

Descopera reteta simpla de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Un deliciu ciocolatos, cu o textura moale in...

Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie

Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise